Sensoritiedon palvelut

Realin on erikoistunut sensoritiedon käyttöön erilaisissa sovelluksissa ja palveluissa. Realin tarjoaa konsultointia, pilvipalvelua ja ohjelmistoja.

Realin liittää sensorit ja sensorijärjestelmät pilveen, ylläpitää ja varmistaa datan saatavuuden, tuottaa analyysit ja raportit, sekä tarjoaa helppokäyttöiset web-sovellukset. Sensoritieto voi olla reaaliaikaista mittaus-, tunniste-, ennuste-, paikka- ja kuvatietoa tai olemassa olevia tietovarastoja. Samaan kokonaisuuteen voidaan liittää erilaisia sensoreita, laitteita ja laajempiakin järjestelmiä.

Realin toimittaa valmiita ohjelmistoratkaisuja ja asiakaskohtaisia palveluita. Realin ylläpitää ohjelmistot pilvessä tai toimittaa ne asiakkaan omille palvelimille, sekä huolehtii käyttäjätuesta. Lisää Realinin tarjoamista mahdollisuuksista löytyy oheisesta esitteestämme.

realin front page image, different devices and screenshots

TUOTTEET JA RATKAISUT

symbol of a usecase

Kiinteistöjen olosuhteet

Realin kerää olosuhdetietoa rakennuksen kiinteistöautomaatiosta, erillisistä lisäantureista, sekä esimerkiksi julkisista datalähteistä saatavista sääennusteista. Reaaliaikainen lämpötila, kosteus, sähkönkulutus, ja muut mittaustiedot sekä yhteenvetoraportit ovat saatavana asukkaan, isännöitsijän ja huoltohenkilöiden tarpeisiin mukautetuilla käyttöliittymillä.

symbol of a usecase

Varastohallinta ja RFID

Varastonhallinta ja kuljetusten logistiikka onnistuu Realin palveluihin liitetyillä RFID- ja viivakoodilukijoilla. Tuotteiden inventaario nähdään reaaliaikaisesti ja muutoksista saadaan automaattiset raportit. RFID-palvelun vaivaton käyttöönotto ei vaadi asiakkaan ylläpitämiä palvelimia.

symbol of a usecase

Muut käyttötarkoitukset

Realinin ratkaisut sopivat erinomaisesti erilaisten mittauskäyttöliittymien ja -palvelujen toteutukseen, sensorijärjestelmien integroitiin Internetiin ja osaksi nykyisiä palveluita, hoivasovelluksiin, laitteiden kunnonvalvontaan ja logistiikkaan. Palveluun voidaan liittää mittauslähteitä langattomista antureista avoimiin datalähteisiin ja teollisiin prosesseihin.

MITEN REALIN TOIMII?

how realin service work steps 1, 2 and 3 illustrated
1.

Mittaa, ohjaa ja integroituu

Realin liittyy eri anturitiedon lähteisiin. Sensoridataa kerätään mm. langattomista anturiverkoista, kiinteistöautomaatiosta ja muista M2M-järjestelmistä.

2.

Tallentaa ja analysoi

Realin palvelinohjelmisto toteutetaan paikallisella palvelimella, sulautetulla tietokoneella tai pilvipalveluna. Palvelinohjelmisto on nopea ottaa käyttöön ja ohjelmisto mukautuu eri sovelluksiin.

3.

Seuraa ja raportoi

Mittaustiedot, hälytykset ja koostetut analyysit ja raportit ovat helposti luettavissa ja hallittavissa käyttöliittymällämme. Sensoridata ja raportit voidaan liittää muihin M2M-järjestelmiin.

Mobile screenshot from the realin service

MIKSI REALIN?

Mukautettavuus

Realin hyödyntää kehittämäänsä sensoridatan palvelualustaa, jonka avulla sensoreiden integrointi ja sovellukset saadaan toteutettua nopeasti ilman raskasta ohjelmistoprojektia. Alusta mahdollistaa palvelun ja data-analyysien toteuttamisen ja räätälöimisen sovelluksen vaatimusten mukaan. Realin toteuttaa ja ylläpitää palvelut joko pilvessä tai asiakkaan omilla palvelimilla.